Made in Denmark | Fri fragt over 500KR | 60 dages returret

0

Din kurv er tom

17 februar, 2021 2 Læsetid

Alle vores øreringe har en historie

Alle DIBB Design øreringe er designet af Roald Dibbern, og for hver ørering jeg har designet, er der en historie til. Jeg får oftest min inspiration fra naturen eller havet, og i nogle tilfælde opstår designet ved leg med mønstre også. Jeg har udvalgt 5 øreringe som har den største betydning for mig.

Mercedes

Mit personlige favoritdesign er Mercedes. Både fordi jeg syntes at designet er et æstetisk smukt design, og fordi den er praktisk. Jeg kalder selv øreringen ”to i en ørering”. Nogle siger at det lyder for praktisk, men jeg syntes blot det er lidt sjovt, sparsommeligt og en god miljøtanke. Øreringen har nemlig en ferskvandsperle, man kan tage i og ud. 

Mercedes øreringe |DIBB Design

Line

Den mest betydningsfulde ørering er Line. Line var det allerførste design, og designet min kæreste fik i julegave. Øreringen var startskuddet på min rejse, og derfor har den en enorm betydning. Line er inspireret af ”honeycomb” strukturen også kaldet en sekskant. Sekskantstrukturen er en af de stærkeste konstruktioner, hvilket også er derfor at træet kan skæres så tyndt.

Gry

DIBB Designs nyeste produkter er vores ørestikker. Jeg har indtil videre designet 12 forskellige ørestikker. Min favorit af ørestikkerne, hvis jeg skal vælge en, er Gry ørestikken. Inspirationen kommer fra solens stråler. Ørestikken er placeret i midten af træet, så den vender altid korrekt.

Frida

Frida er den nyeste ørering, jeg har designet. Designet kom i forbindelse med vores bestseller Fiona, som folk ønskede i en mindre udgave. Frida skulle derfor have samme look som Fiona, blot i en mindre ørering.

Solvej

Jeg elsker altid det første træf af solskin om foråret. Når solen først begynder at komme frem, betyder det sommer og masser af glade stunder på vandet. Dette er netop hvad Solvej betyder for mig. Solvej skal minde dig om alle de gode minder du har haft, mit er en tur på surfbrættet.

Roald Dibbern
Roald DibbernOgså i Nyheder

DIBB Design - Yngste deltager i Løvens Hule lander to investeringer 2021
DIBB Design - Yngste deltager i Løvens Hule lander to investeringer 2021

25 februar, 2021 3 Læsetid

Ideen om personlige smykker
Ideen om personlige smykker

22 februar, 2021 1 Læsetid

Bæredygtige ørestikker ude nu
Bæredygtige ørestikker ude nu

31 januar, 2021 1 Læsetid