Made in Denmark | Fri fragt over 500KR | 60 dages returret

0

Din kurv er tom

Returnering

1. Returnering & Ombytning
Vi har 14 dages returret på alle varer. NB! ved specialbestillinger over e-mail, som kræver en specielfremstilling, der ikke er med i vores sortiment, kan varen ikke returneres.

Alle vare kan ombyttes inden for 14 dage ved fremvisning af gyldig kvittering og/eller garantibevis, så længe varen er ubrugt. 

Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. RETURFORMULAR 

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.

Returner venligst til:

DIBB Design ApS
Att.: Retur
Agtrupvang 5 
DK-6091 Bjert

 

STANDARDVEJLEDNING OM FORTRYDELSESRET VED AFTALER INDGÅET UDEN FOR DEN ERHVERVSDRIVENDES FORRETNINGSSTED OG VED AFTALER OM FJERNSALG AF VARER OG IKKE FINANSIELLE TJENESTEYDELSER

De har ret til at træde tilbage fra denne aftale uden begrundelse inden for 14 dage.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, »hvor De eller en af Dem angiven tredjemand, dog ikke transportøren, får den sidste vare i fysisk besiddelse«, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

For at udøve fortrydelsesretten skal De meddele os, DIBB Design ApS, Agtrupvang 5, 6091 Bjert Danmark, Deres beslutning om at fortryde denne aftale i en utvetydig erklæring (f.eks. ved postbesørget brev eller e-mail). De kan benytte den ovenstående returformular, men det er ikke obligatorisk.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis De sender Deres meddelelse om udøvelse af fortrydelsesretten, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Følger af fortrydelse
Hvis De udøver Deres fortrydelsesret i denne aftale, refunderer vi alle betalinger modtaget fra Dem, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af Deres eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om Deres beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som De benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre De udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Under alle omstændigheder pålægges De ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varerne retur, eller De har fremlagt dokumentation for at have returneret varerne, alt efter hvad der er tidligst.

De returnerer varerne eller afleverer dem til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor De har informeret os om udøvelsen af aftalens fortrydelsesret. Fristen er overholdt, hvis De returnerer varerne inden udløbet af de 14 dage.

De skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varerne.

De hæfter kun for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, de fungerer på.

 

2. Reklamation & Garanti
Alle produkterne fra DIBB Design er fremstilliget i naturmateriale, hvilket gør at vores garanti ikke dækker, skader hvor smykket har været udsat for høj grad af fugt. Hvis dette er sket, betegnes det som misbrug af vare.

DIBB Design giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl, f.eks. misfarvning af træ eller misfarvning ved almindeligt brug i forhold til sølvet.

Ydermere tilbyder DIBB Design 2 års garanti, som gælder under forudsætning af normal brug. Derfor dækker garantien ikke skader grundet misbrug af varen, brud ved almindeligt slid eller tab og tyveri. 

Vores garanti dækker:
•Misfarvning i sølv
•Misfarvning i træ 
•Træet går i stykker, ved normal brug

Garantien er gældende mod forevisning af gyldigt garantibevis, f.eks. ordrebekræftelse. 

Vi henviser til at tage kontakt kundeservice på tlf.+4551858952, hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit DIBB Design smykke og garanti. 

Reparation af DIBB Design smykker udført at andre end DIBB Design ApS vil medføre, at garantien bortfalder.