Made in Denmark | Fri fragt over 500KR | 60 dages returret

0

Din kurv er tom

Handelsbetingelser

1.Almindelige betingelsers formål og rækkevidde

Nedenstående betingelser gælder for alle køb af smykker og vare, som forbrugere (herefter benævnt ”Kunden”) foretager på Sælgers hjemmeside’ (herefter benævnt ”Sælger”) hjemmeside www.dibbdesign.dk. Samtlige oplysninger (herunder nærværende vilkår) på hjemmesiden, og i forbindelse med afgivelse af ordren er på dansk, og aftalen indgås på dansk. Disse betingelser accepteres af Kunden i forbindelse med afgivelse af ordrer, og de vil endvidere til enhver tid være tilgængelig på Sælgers hjemmeside, ligesom de kan rekvireres ved henvendelse til Sælger pr. e-mail eller almindelige post

 

2.Ejendomsret

Ejendomsretten til det leverede produkt, og kopier heraf, tilkommer dibbdesign.com. Køber har ingen anden ret end den, end den der overdrages ved den indgåede købsaftale. Ejendomsretten til leverede produkter tilkommer www.dibbdesign.dk, indtil disse er fuldt og helt betalt af køber. Ejendomsret, copyright og andre rettigheder til produktet tilhører dibbdesign.com, der også har ret til at handle såfremt køber måtte bryde den indgåede købsaftale.

Der er ikke tilladt for køber:

  • at kopiere det leverede smykke og/eller design, til andet formål end backup og arkivering, herunder at fotografere smykket.
  • at gøre det leverede tilgængeligt i nogen form for tredjemand.

 

 3.Ordreprocedure

Når du har bestilt en vare på vores webshop og gennemført betalingen, vil du efterfølgende modtage en ordrebekræftelse på den e-mailadresse du har oplyst. Når vi har behandlet din ordre og den er klar til afsendelse vil betalingen vil blive trukket fra din konto. Vi vedlægger også en kopi af din faktura med din ordre.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.

 

4.Levering

Forsendelser til Danmark vil blive sendt næste hverdag og leveret indenfor 2-3 hverdage. Levering til resten af Skandinavien tager omkring 2-5 hverdage fra ordren er modtaget til pakken er nået frem. Levering uden for Skandinavien kan tage op til 6 hverdage. Alle smykkerne sendes indpakket i smykkeæske og i boblekuvert. Du kan også vælge at få sendt din pakke til en privatadresse mod et gebyr. Dette gælder kun for privatadresser i Danmark.

Der er fri fragt til nærmeste pakkeshop på alle ordrer over 500 DKK og på ordrer til resten af Europa over 900 DKK/120 EUR og for ordrer over 2.500 DKK til resten af verden. Fri fragt er uden omdeling og en forsendelse vil derfor ikke blive leveret til den pågældende adresse. Ønskes levering til den pågældende adresse påkræves et leveringsgebyr på 50 DKK. Internationale ordrer bliver pålagt et forsendelsesgebyr svarende til pakkens størrelse og destinationen.

 

5.Rabatkoder/voucher 
Rabatkoder kan ikke bruges på i forvejen nedsatte varer. Koden kan bruges på alle øvrige DIBB Design varer.

 

6.Fortrydelsesret 
Vi har 14 dages returret på alle varer. NB! ved specialbestillinger over e-mail, som kræver en specielfremstilling, der ikke er med i vores sortiment, kan varen ikke returneres.

Alle vare kan ombyttes inden for 14 dage ved fremvisning af gyldig kvittering og/eller garantibevis, så længe varen er ubrugt. 

Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen eller følgesedlen. RETURFORMULAR 

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering.

Returner venligst til:

DIBB Design ApS
Att.: Retur
Agtrupvang 5 
DK-6091 Bjert

 

7.Garanti og reklamation
Alle produkterne fra DIBB Design er fremstilliget i naturmateriale, hvilket gør at vores garanti ikke dækker, skader hvor smykket har været udsat for høj grad af fugt. Hvis dette er sket, betegnes det som misbrug af vare.

DIBB Design giver 2 års reklamation, som dækker fabrikationsfejl, f.eks. misfarvning af træ eller misfarvning ved almindeligt brug i forhold til sølvet.

Ydermere tilbyder DIBB Design 2 års garanti, som gælder under forudsætning af normal brug. Derfor dækker garantien ikke skader grundet misbrug af varen, brud ved almindeligt slid eller tab og tyveri. 

Vores garanti dækker:
•Misfarvning i sølv
•Misfarvning i træ 
•Træet går i stykker, ved normal brug

Garantien er gældende mod forevisning af gyldigt garantibevis, f.eks. ordrebekræftelse. 

Vi henviser til at tage kontakt kundeservice på tlf.+4551858952, hvis du har spørgsmål vedrørende korrekt brug af dit DIBB Design smykke og garanti. 

Reparation af DIBB Design smykker udført at andre end DIBB Design ApS vil medføre, at garantien bortfalder.

 

8.ÆNDRINGER
www.dibbdesign.dk  forbeholder sig retten til ændringer i indhold, priser og information på www.dibbdesign.dk  uden forudgående information herom.

Desuden tager DIBB Design forbehold til eventuelle tryk- og prisfejl på hjemmesiden, samt for udsolgte varer og eventuelle prisstigninger. DIBB Design forbeholder sig derfor retten til at godkende eller annullere alle ordrer, og først når ordren er godkendt af DIBB Design anses en købsaftale at være indgået (jfr. Aftaleloven paragraf 9)

 

9.Ugyldighed
Hvis nogen del af disse betingelser skulle blive anset for retsstridige og ugyldige og dermed ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke gyldigheden og håndhævelsen af den resterende del af betingelserne.