Made in Denmark | Fri fragt over 500KR | 60 dages returret

0

Din kurv er tom

Ofte stille spørgsmål

Spørgsmål om Ordre

Hos DIBB Design gør vi ind for at spare på jordens ressourcer, derfor tilbyder vi også at købe, det manglede del separat, til fordelagtig pris.
Kontakt kundeservice og beskriv hvad der mangler.

Pakker fra DIBB Design, bestilt til adresser i Danmark vil blive sendt næste hverdag og leveret indenfor 2-3 hverdage.

Leveringen vil ske med DAO

Levering til resten af Skandinavien tager omkring 2-5 hverdage fra ordren er modtaget til pakken er nået frem. Levering
uden for Skandinavien kan tage op til 6 hverdage. Alle smykkerne sendes indpakket i smykkeæske og i boblekuvert. 

Hvis ikke du har modtaget din pakke inden for en uge, kan du kontakte kundeservice på info@dibbdesign.com

Ved køb igennem, kan vi ikke tilbyde at produktet kan prøves før køb.

Alle vores smykker kan istedet prøves i alles vores forhandler, som kan findes her: Se forhandler

Dog kan man altid bestille smykkerne, og prøve dem. Hvis det ikke er noget for en, kan man altid sende smykkerne retur indenfor 31 dage.

Vi har 31 dages returret på alle varer. NB! ved specialbestillinger over e-mail, der ikke er med i vores sortiment, kan varen ikke returneres.

Alle vare kan ombyttes inden for 31 dage ved fremvisning af gyldig kvittering og/eller garantibevis, så længe varen er ubrugt.  Ved returnering eller ombytning bedes du venligst vedlægge en udfyldt returformular samt en kopi af ordrebekræftelsen RETURFORMULAR 

Du skal selv dække omkostningerne forbundet med returnering. Returner venligst til:
DIBB Design ApS, Att. Roald Dibbern:  Adresse Agtrupvang 5 DK-6091 Bjert

Kort efter at betalingen er gået igennem, vil du modtage en ordrebekræftelse på ordren via din mail. Hvis ordrebekræftelsen ikke kan findes i indbakker, anbefaler vi at kigge i spam.

Hvis du har oprettet en konto, kan du også finde dine ordrebekræftelser under profil. 

Spørgsmål om produkterne

Vi modtager gerne forslag til design. forslagene kan sendes til rd@dibbdesign.com

Alle vores smykker og produkter er lavet i naturlig træ. Den tyrpiske træsort vi bruger er bøgfiner. Du kan altid se hvilken trætype vi anvender i produktbeskrivelsen.


Alle smykkerne er lavet i de bedste genbrugssølv og træ, som vi er stolte for at stå inden for. Så selvom smykkerne ser skrøbelige ud, er de slidstærke og holdbare. I forhold til styrke er træet yderst holdbart og kan holde til tab fra flere meter. De fleste smykker laves i trætypen bøg, som kan tåle til vand, så et bad vil ikke påvirke smykket.

Vi anbefaler altid at tage sine smykker af inden bad, da shampoo og sæbe, både slider træet og forgyldning.

Dog skal man ikke være nervøs, hvis man kommer til at gå med smykkerne i bad. Det vigtigste er at de tørre langsomt bagefter, så de ikke knækker i træet.

Spørgsmål om bæredygtighed

Vi ønsker at vise vores kunder 100% gennemsigtighed vedrørende vores produktion, da vi er stolte over de mennesker, der er en del af den.
Alt vores genbrugssølv kommer fra vores indiske producent, som forarbejder vores 100% recycled sølv til de ønskede halvfabrikater. Fabrikken i Indien er en lille familie virksomhed, går en for en god etisk produktion, så de ansatte arbejder under gode vilkår. Træet forarbejdes i og sammensættes i Danmark, hvorefter det sælges rundt i Verden.
Smykkeæsken som træsmykkerne kommer i, er også produceret i Danmark

Vi ønsker at gøre produktet så Dansk som muligt, og stå ved kvaliteten

Alle træerne plantes igennem vores samarbejdspartner OneTreePlanted. Træerne bliver plantet i Nordamerika, Latinamerika, Asien, Australien og Afrika, hvor DIBB Design særligt har fokus på at støtte op om genopbygningen af skovarealer i udsatte områder, hvor træet har størst betydning.  


Du vil til en hver tid kunne modtage et certifikat, som bekræftelse på at træet er plantet.
Kontakt rd@dibbdesign.com, hvis certifikat ønskes. For ren gennemsigtighed offentliggøres vores donationer. Organisationen som står for at plante træer er en non-porit organisation ved navn One Tree Planted.