Persondata & Cookiepolitik

For på bedst mulige måde at kunne tilpasse og forbedre indholdet og annoncerne på vores website, indsamles der oplysninger om dig, når du bevæger dig rundt på www.dibbdesign.dk. Dette sker, når du aktivt indtaster oplysninger på websitet, tilmelder dig nyhedsbrevet, afgiver ordre, deltager i konkurrencer og/eller aktivt indgår i andre aktiviteter på sitet, samt ved hjælp af cookies. Når du godkender DIBB Design’s købsvilkår godkender du ligeledes vores generelle cookies og privatlivspolitik. Vi gør alt for at sikre en klar gennemskuelighed. 

 

1. KONTAKTOPLYSNING OM DATAANSVARLIGE

DIBB Design ApS
CVR-nr: 41763256
Agtrupvang 5 6091 Bjert
rd@dibbdesign.com
+45 51 85 89 52
Ved at benytte www.dibbdesign.dk accepterer du, at vi behandler dine personoplysninger i henhold til denne datapolitik. Desuden er vi opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af dine personlige oplysninger.

 

2. HVAD ER COOKIES?
Cookies er små tekstfiler, som automatisk gemmes på din computer eller mobilenhed, når du klikker dig rundt på www.dibbdesign.dk. Der er ikke tale om et program men blot små filer, der sikrer at din enhed/dit device genkendes, næste gang du benytter vores website. Der er altså ikke nogen risiko for virus forbundet med cookies.
Ønsker du ikke, at der indsamles oplysninger ved hjælp af cookies, skal du slette dem og enten ”deaktivere cookies” eller undlade at benytte vores website fremadrettet. Du kan finde oplysninger om, og vejledning til, hvordan du håndterer og sletter cookies, under ”Hjælp” i din browser. Her kan du også vælge at modtage en meddelelse, hver gang en ny cookie sendes til din computer eller mobilenhed.
Bemærk, at du ved deaktivering af cookies, ikke er i stand til at drage nytte af alle funktionerne på vores website.
Tredjeparts cookies
Sitet anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de oplysninger som de pågældende cookies indsamler:
  • Google Analytics (cookies bruges til at måle trafikken på websitet
  • Facebook (Facebook Pixel)
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

3. FORMÅLET FOR BEHANDLING AF DINE PERSONDATA
Alle dine data anvendes som udgangspunkt til det formål de er tiltænkt ved indtastning, fx gennemførslen af et køb på websitet. Herudover bruges oplysningerne til at gennemføre generelle analyser af trafikken på www.dibbdesign.dk, samt til at optimere din oplevelse som bruger af vores site. Vi har mulighed for at identificere dig som bruger, og dermed målrette annoncer, registrere dine køb og yde de services du måtte ønske fx fremsendelse af nyhedsbreve. Alt sammen med henblik på at give dig den bedste kundeoplevelse.

Gennemførelse af din ordre
Når du foretager et køb på vores hjemmeside, beder vi dig afgive en række oplysninger såsom dine kontaktoplysninger, valgte varer og betalingsmetode. Vi bruger disse oplysninger til at behandle din ordre, herunder fremsende din ordrebekræftelse samt levere din ordre.
Kundeservice
Når du kontakter os, indsamler og behandler vi de personoplysninger, som du oplyser. Det gør vi for at kunne behandle og besvare din forespørgsel. Vælger du at benytte vores ”Ønskeliste”-funktion på hjemmesiden, vil de produkter, som du tilføjer, blive gemt i 30 dage, hvorefter de slettes.
Forbedring af vores hjemmeside
For at kunne videreudvikle og forbedre vores hjemmeside fører vi statistik over og foretager analyse af, hvordan vores kunder bruger hjemmesiden. Dette gør vi ved hjælp af cookies. Informationen om din browsing-adfærd gør os i stand til at forbedre brugervenligheden, sidens layout og den samlede oplevelse af hjemmesiden. Du kan læse mere om vores brug af cookies længere nede.
Vores kundeklub
I forbindelse med din tilmelding til vores kundeklub og vores administration heraf indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, herunder dit navn og din e-mailadresse.
Vi bruger dine personoplysninger til at sende dig markedsføring, herunder kampagnetilbud, info om nye kollektioner, nyheder, invitationer, events, osv.
Du kan til enhver tid afmelde dig vores nyhedsbrev ved at benytte afmeldingslinket direkte i e-mailen eller ved at kontakte os på rd@dibbdesign.com .
Du kan læse mere om vilkår og betingelser for tilmelding til vores kundeklub her.
Lovmæssige krav
Foruden den ovennævnte behandling af dine personoplysninger anvender og opbevarer vi dine personoplysninger, når det er nødvendigt for at overholde lovmæssige krav, f.eks. kravene i bogføringsloven, eller som dokumentation i tilfælde af tvister.
Markedsføring
For at sikre, at vores anbefalinger, promoveringer og markedsføring er relevante for dig, bruger vi markedsføringscookies. De markedsføringscookies, som vi bruger, indsamler oplysninger om din adfærd, herunder fx hvilke produkter, du har vist interesse i på vores og andre hjemmesider, oplysninger om device-ID og geolokation. Vi bruger også cookies til at vise dig annoncer på andre hjemmesider. Vi bruger disse informationer til at personliggøre de annoncer, vi viser dig.

 

4. OPBEVARING AF PERSONOPLYSNINGER
De registrerede og gemte oplysninger opbevares af DIBB Design, så længe der kan drages nytte heraf og så længe det findes nødvendigt, dog ikke længere end den gældende lovgivning på området tillader. Herefter slettes alle oplysninger, hvilket sker uden at varsle den pågældende kunden.
Da der er forskel på oplysningernes karakter og baggrunden for opbevaringen af dem, er det ikke muligt at angive en specifik tidsramme for hvor længe der er tale om opbevaring af dine persondata.

 

5. DINE RETTIGHEDER
Efter databeskyttelsesreglerne har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os på rd@dibbdesign.com

5.1. Ret til at se oplysninger (indsigtsret)
Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.
5.2.Ret til berigtigelse
Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.
5.3. Ret til sletning
I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.
5.4. Ret til begrænsning af behandling
Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 
5.5. Ret til indsigelse
Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.
5.6. Ret til at transmittere
Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.
Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.

 

6. KLAGE TIL DATATILSYNET
Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.


7.VIDEREGIVIELSE AF PERSONOPLYSNINGER
Når vi indsamler ovenstående persondata påtager vi os ansvaret for disse, og videregivelse til tredjepart sker udelukkende med udgangspunkt i den service, vi skal levere til dig.

For at kunne videreudvikle og forbedre www.dibbdesign.dk  fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.
Personoplysningerne registreres hos DIBB Design ApS og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos DIBB Design ApS, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: rd@dibbdesign.com