Made in Denmark | Fri fragt over 500KR | 60 dages returret

0

Din kurv er tom

25 februar, 2021 3 Læsetid

”Nogle gange skal man presse sig selv og sine grænser.
Ellers mærker man aldrig at man lever”
– Roald Dibbern

Jeg valgte at stille op til Løvens Hule for at give DIBB Design et skub i den rigtige retning. Virksomheden har i et år blot været en fritidsbeskæftigelse, nu vil jeg have hjulene til at køre og lægge mig 100% i selerne.

De to løver Christian Arnstedt og Jesper Buch investerede i DIBB med hjertet og fordi de gerne vil støtte unge iværksættere som kaster sig ud i innovative virksomheder.

”At investere i DIBB Design var en personlig investering, og for at støtte unge mennesker der brænder for iværksætteri” udtaler Jesper Buch. Medinvestoren Christian Arnstedt er enig: "En af de vigtigste ting ved Løvens Hule er, at programmet kan inspirere folk til at tro på at det kan lykkedes. Roalds udstråling og indstilling er fantastisk inspirerende, og jeg håber han kan give mange andre modet til at tage ud på den samme rejse"

Jesper Buch og Christian Arnstedt er nye partnere i DIBB Design.

Jeg stiftede først kendskab til en laserskærer i gymnasietiden på HTX. Jeg brugte den til at skære i forskellige materialer til diverse skoleprojekter. Da jeg ville lave en personlig julegave til kæresten i 2018, skar jeg en ørering. Jeg fandt en fransk krog i min mors smykkeskrin og udskar en ørering i 3 mm træ.

Flere venner og familiemedlemmer var vilde med øreringene og ønskede at jeg ville lave flere. Jeg brugte et tegneprogram på min computer og lavede en hel kollektion. Jeg begyndte herefter at indkøbe creoler (selve ringen der hænger i øret) i sølv og forgyldt sølv.

Kort om Christian Arnstedt:

Christan Arnstedt er medstifter af virksomheden Blazar Capital ApS, som investerer i iværksætterselskaber, og rådgiver dem på deres rejse.

Kort om Jesper Buch:

Jesper Buch er en dansk serieinvestor. Han er medstifter af Just-Eat og indehaver af investeringsselskabet Guerilla Capital ApS.

Hvem laver hvad i DIBB Design?

Det kræver meget forberedelse at værdiansætte sin egen virksomhed, skrive en god pitch og øve den igen og igen indtil man siger den i søvne. Derudover var der mange ting at tænke på under opstarten af min virksomhed.

Man kan godt beskrive mig som en meget stædig gør-det-selv type som hellere vil sætte mig ind i alt, end at betale andre til at gøre det for mig.

Dette skræmte mig dog ikke, jeg ville prøve det hele af. Jeg pakkede mit display samt øreringene og kørte mod det sjællandske med store forhåbninger.
De blev indfriet da Jesper Buch og Christian Arnstedt valgte at investere 25.000 kr. hver.

Det kan virkeligt betale sig at gøre alt selv, da jeg er inde i alle processer og kan bruge det til mit studie, som til tider kan blive meget teoretisk. Jeg er selvfølgelig glad og taknemmelig for den hjælp jeg har fået fra min nærmeste familie og venner.

Derudover har jeg et ønske om at inspirere og hjælpe andre unge iværksættere, som overvejer at kaste sig ud i det.

Mine 5 gode råd til andre iværksættere:

  1. Vær dig selv
  2. Tro på det du laver og gå all in
  3. Find en samarbejdspartner eller mentor du kan sparre med
  4. Vær ikke bange for at begå fejl på vejen
  5. Afprøv dine grænser og sig ja til nye muligheder

 

Jesper Buch, Tenna Vibholm og Roald Dibbern lander en aftale omkring salg i Vibholms 20 butikker.

Hvad er næste skridt på vejen?

De to nye samarbejdspartnere Christian og Jesper har allerede hjulpet med flere ting indenfor salg og gode forretningsvejledninger. De har blandt andet introduceret DIBB Design til virksomheden Vibholm guld og sølv, som nu vil til at sælge DIBBs smykker i hele Danmark. Næste skridt på vejen er at anvende udelukkende genbrugsmaterialer – også sølv og guld.

Bæredygtigt sølv og guld er et genialt materiale, som er mere miljøvenligt og ikke fejler noget, bare fordi det er genanvendt.

Herudover er der produktudvidelse i kikkerten, det kan både være indenfor smykker, men i DIBB leger vi også med ideen om at gå ud over smykker.

Jeg håber mine kunder vil bære deres øreringe med glæde og stolthed.

- Roald Dibbern

Roald Dibbern
Roald DibbernOgså i Nyheder

Ideen om personlige smykker
Ideen om personlige smykker

22 februar, 2021 1 Læsetid

Mine 5 favoritdesigns, og tanken bag dem
Mine 5 favoritdesigns, og tanken bag dem

17 februar, 2021 2 Læsetid

Bæredygtige ørestikker ude nu
Bæredygtige ørestikker ude nu

31 januar, 2021 1 Læsetid